Házi sajt - Tündérkert házi sajt csodái - Szeretettel érlelt házi sajt-finomságok a tündérek asztaláról | Debrecen - Budapest | Debrecen - Miskolc hazisajtok.hu

Házisajt készítés

hk

"Gombóc Artúr szavaival élve"

Nagyon sok szeretettel ajánlom Bolya Gergő (Tündérkert) sajttermékeit, melyek nagyon finomak, izletesek. Különösen a cukorbetegek, fogyókúrázók számára előnyös, mert akár egy étkezést is ki lehet vele váltani. Remek lehetőség a házhoz szállitás, mert rögtön hozzájuthatunk az egészséges sajtokhoz. Gombóc Artúr szavaival élve: szeretem a lilahagymásat, a füstöltet, a szezámmagosat ....stb....mindet! Jó étvágyat!

Csernus Katalin, Debrecen

"A parenyica maga a fehér mágia"

Hamvas Béla szerint egy pohár bor az ateista halálugrása, a Tündérkert Sajtműhely sajtjai pedig az ezer-forintos bóti sajtot evőknek (fogyasztóknak) okoznak világnézet-váltást.

Akinek van ínye rá, érzi a sajtokon, hogy a Tündérkertes sajtkészítőnek ez a hivatása, tehetsége, szerelme, öröme, boldogsága.

A parenyica maga a fehér (fehér-barna) mágia: az élő tej, a fa füstje és a lélekben lakó szeretet összegyúrva. Ha többet nem ehetnék belőle, bizony szomorúbb lenne az életem. :)

Láng Béla, Szentendre

Gyermekkorom álomsajtja

Végre csak, most újra rád leltem! Hogy mennyit is kerestem azt a különleges, utánozhatatlan ízedet, melyet drága nagyanyóm mindent átölelő szeretete varázsolt beléd az ősi ház kora reggeli csöndjében. Boldog gyermekkorom gondtalan napjait idézed meg ismét. 

Csak a jó Isten a tudója annak, hogy hány hozzád hasonlatos sajtot kóstoltam meg azóta - oly sokszor csalódva. De most aztán megvagy és nem eresztlek többé, nem bizony! Mert már a nevedet is tudom, Te jó tündérek áldott eledele!

Szabady Krisztián, Budapest

A kosár üres
A vásárláshoz be kell jelentkeznie. Ha még nincs fiókja, kérlük regisztráljon!


Házi sajt rendelés, országos házhoz szállítás. Tündérkert házi sajt csodái. Minden héten friss sajtszállítás Debrecenből. Sajtkóstolók, sajtvásárok.